Forum o problemach, radościach, smutkach i generalnie o życiu grupy pięknych, młodych studentów z grupy ISE PK
Ale sobie Zając dzisiaj zaszalał. Jak ktos nie chodził na wykłady to mu nie dał wpisu. Trzeba pisać jeszcze jednego kolosa we wtorek chyba. Bliższe informacje ma nam Ogar wysłać na isepk@o2.pl
Ktos tam mial liste z nazwiskami, ale jak nie bedziesz mial wpisu w indeksie to bedziesz wiedzial ze bedziesz pisał. trzeba bylo byc minimum na 3 listach. Ja tylko wiem ze napewno ja, Pernal, Zbroja, Ryncarz.
Ostatnio edytowany przez wiatr (2007-02-07 21:08:30)
Jest mała lipa, bo Zając zdecydował sie zweryfikować oceny. Warunkiem zaliczenia są conajmniej 3 obecności, albo 3.5 z kolosa. Ci którzy nie przeszli pozytywnie weryfikacji zostają skreśleni z listy studentów, lub ewentualnie mogą pisać we wtorek o 10 jeszcze jednego kolosa Pytania najprawdopodobniej mają być te same co ostatnio (te 2 z wykładów), ale głowy za to nie daje. Yogi ma wysłać je jeszcze na wrzutnie.
A oto lista nieszczęśników:
1. Ja
2. Siwy
3. Marta
4. Darek
5. Piotrek Ryncarz
6. Damian
7. Bartosz
+ ktoś jeszcze, czyjego nazwiska Yogiemu nie udalo sie zdobyc, wiec nikt nie może czuć się bezpieczny
Generalnie zawsze są jakieś plusy: daje to nam możliwość zapijaczenia się we wtorek )
Ostatnio edytowany przez dusk (2007-02-07 20:14:52)